Hasznos tudnivalók
Címlap Praktikus megoldások Praktikus megoldások Indulás betolással - A kocsi beindítása - kis segítséggel

Indulás betolással - A kocsi beindítása - kis segítséggel

Amikor az akkumulátor túlságosan lemerül ahhoz, hogy beindítsa a motort, betolassál in­dulhat útnak. Az automata sebességváltós kocsikat nem lehet betolni.

 

Szerezzen segítőket, akik megtolják hátul­ról a kocsit - ne tolják oldalról az ajtótartó váznak vagy a kilincseknek támaszkodva, mert ezek nem nyújtanak elég szilárd fogást, és az illetők a hátsó kerekek alá eshetnek.

Sík felületre vagy enyhe lejtőre tolja a ko­csit, és állítsa egyenesbe az első kerekeket. Nyomja le a kuplungot, tegye a váltót kettes sebességbe és kapcsolja be a gyújtást.

Amikor a segítők kellő sebességre gyorsí­tották a guruló kocsit, vegye le a lábát a kup­lungról. Amint beindul a motor, gyorsan nyomja le a kuplungot, állítsa üresbe a sebes­ségváltót és adjon gázt. Az első adandó alka­lommal töltse fel az akkumulátort.

 
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
Internet.wyw.huIngyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyűjteményItems.hu LinkgyűjteményKatalógusHun-Web LinkekLinkBank Linkkatalógus LinkgyűjteményLinkajánlóHobbi, szabadidő linkekBelföldi és külföldi szállás és apartmanLinkgyár linkkatalógus Linkelő linkgyűjteményLinkgyüjtemény